Haarstamcel transplantatie

vanaf €1900

Plan een gratis intake +31652738987

MA - VR
09:00 - 22:00
ZA
09:00 - 22:00
ZO
09:00 - 22:00
Altijd een gratis en vrijblijvend consult
Altijd 100% garantie
Altijd de beste prijs

Haarstamcel transplantatie

Haarverlies, kale plekken of kaalheid. Vele mannen en vrouwen ervaren dit als bijzonder vervelend, worden hier onzeker van of schamen zich hiervoor. Gelukkig is hier bij Haartransplantatie.nl wat aan te doen met een innovatieve haarstamcel transplantatie. Bij deze veilige behandelmethode wordt slechts een gedeelte van individuele haren vanuit het donorgebied getransplanteerd naar de onbehaarde plek. In de één voor één verwijderde haarzakjes (grafts) aan de achterkant van het hoofd bevinden zich haarstamcellen. Hierdoor groeit zowel in het donorgebied als in het ontvangstgebied blijvend nieuw haar.

Met een haarstamcel transplantatie wordt een hogere haardichtheid gerealiseerd, met een mooie haarlijn en een natuurlijke uitstraling. De kale behandelplek wordt van nieuw haar voorzien én het donorgebied blijft behaard. Er vindt bij deze specialistische behandeling in onze erkende behandelkliniek geen huidbeschadiging plaats en er blijven geen zichtbare littekens achter. De haarstamcel transplantatie biedt een blijvende oplossing bij (aangeboren) kale plekken, erfelijke kaalheid, littekens en haarverlies door ouderdom, na bestraling, brandwonden, een ziekte of hormonale veranderingen.


Het traject

Voor de behandeling

Overweeg je een haarstamcel transplantatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met een van onze specialisten die beoordeelt of je voor deze behandeling geschikt bent. Zo dien je gezond te zijn, geen specifieke haarziektes te hebben, over voldoende donorhaar te beschikken en het transplantatiegebied mag niet te groot zijn. In dit persoonlijke consult kun je al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen kenbaar maken. Onze specialist geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg over de behandeling, de nazorg, de kosten en het te verwachten resultaat. Het resultaat is afhankelijk van de kwaliteit, soort, dikte en kleur van jouw haar. Foto’s van vóór en na een haarstamcel transplantatie geven je inzicht in de behandelmogelijkheden.

Tijdens de behandeling

Een haarstamcel transplantatie is een veilige, pijnloze en effectieve behandeling die onder lokale verdoving plaatsvindt. Met een zeer dunne, holle naald worden delen van haarfollikels vanaf de achterzijde van het hoofd één voor één naar de kale plek verplaatst, nadat ze na verwijdering eerst op kwaliteit zijn gecontroleerd. Afhankelijk van de behandeling en het aantal haarfollikels dat wordt getransplanteerd, duurt een haarstamcel transplantatie enkele uren tot een dag. De behandeling geeft normaliter geen complicaties.

Na de behandeling

Na de haarstamcel transplantatie en na een korte rusttijd in onze speciale rustruimte mag je weer naar huis. Het wordt aangeraden dat iemand je aan het einde van de behandeldag ophaalt. De genezing gaat snel. De huid in het donor- en behandelgebied is binnen een week hersteld. De kleine korstjes vallen er vanzelf af. Je kunt vrijwel direct lichte dagelijkse activiteiten hervatten. Verricht in de eerste weken geen zware lichamelijke arbeid, ga niet intensief sporten en rook en drink (alcohol) niet. Dit vertraagt namelijk het genezingsproces. Het optimale resultaat van de haarstamcel transplantatie is na 9 tot 12 maanden zichtbaar. Omdat de genetische eigenschappen bewaard zijn gebleven, blijven de haren een leven lang groeien. Je mag je haar na genezing gewoon wassen, föhnen en stylen.

 

Benieuwd of een haarstamcel transplantatie wat voor jou is? Neem gerust contact op met je vragen, of verzoek om een vrijblijvend, gratis consult met een van onze specialisten.

Het resultaat van een haartransplantatie

Het resultaat van een haartransplantatie is afhankelijk van het aantal haarzakjes ofwel grafts dat wordt herplaatst en het aantal behandelingen. De mate van dekking van de geïnjecteerde haren wordt bepaald door je haarsoort, haardikte en haarkleur. Donker, krullend haar oogt voller dan blond, stijl haar. Na de haarimplantatie is de haardichtheid op de behandelplek mooi in verhouding met de rest van je haar. Het natuurlijke resultaat is blijvend en na ongeveer 12 maanden het best zichtbaar. De haren blijven een leven lang groeien.Plan een gratis intake