Haartransplantatie baard

vanaf €1200

Plan een gratis intake +31652738987

MA - VR
09:00 - 22:00
ZA
09:00 - 22:00
ZO
09:00 - 22:00
Ervaren team
Landelijk netwerk van klinieken
Allerbeste prijs per graft

Haartransplantatie baard

Baarden zijn de laatste jaren bijzonder populair, in welke vorm dan ook. Helaas hebben niet alle mannen een mooie, volgroeide baard. Baal jij dat je weinig baardgroei hebt of kale plekken in je baard hebt door haaruitval? Met een haartransplantatie baard bij het erkende behandelcentrum van Haartransplantatie.nl krijg je een vollere beharing in het baardgebied, met een natuurlijke uitstraling die perfect bij jouw gezicht past. Onze gecertificeerde, ervaren specialisten verrichten ook snor- en bakkebaardtransplantaties als de beharing hier onvoldoende is of ontbreekt.

Een haartransplantatie baard wordt in ons drukbezochte behandelcentrum uitgevoerd volgens de haarstamcelmethode. Dit is een moderne en onzichtbare vorm van transplantatie, waarbij het gezonde haar zoveel mogelijk behouden blijft. Vele mannen kloppen bij ons aan voor een deskundige baardhaartransplantatie. Bijvoorbeeld omdat er door genetische oorzaak kale plekken in de baard zitten of er sprake is van natuurlijk gezichtshaarverlies. Of dat er door een ongeluk, brandwonden of bestraling littekens in de baardstreek zitten. In dit geval is de baardgroei na de behandeling minder dan normaal, omdat littekenweefsel minder doorbloed is dan onaangetast bindweefsel.


Het traject

Voor de behandeling

De eerste stap op weg naar een haartransplantatie baard is een vrijblijvend, gratis adviesgesprek met een van onze specialisten. Tijdens dit consult wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor een behandeling. Je krijgt in een ontspannen setting alle gelegenheid om je vragen te stellen en je wensen en verwachtingen uit te spreken. Onze specialist geeft eerlijk advies en heldere uitleg over het gehele behandeltraject (van de intake tot de eindcontrole), de kosten en het te verwachten resultaat. Foto’s van andere mannen die een transplantatie baard, snor of bakkebaarden hebben ondergaan in ons behandelcentrum, geven je een reëel beeld van de mogelijkheden.

Tijdens de behandeling

Een haartransplantatie baard gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het is een pijnloze en veilige behandeling, waarbij met een heel klein naaldje de haarzakjes met haren (grafts) uit het donorgebied op de achterzijde van het hoofd worden gehaald. En na een kwaliteitscontrole vervolgens op de kale plek in het gezicht worden geïmplanteerd. In de meeste gevallen duurt de behandeling ruim een halve dag. De transplantatie baard, bakkebaard of snor levert slechts minimale huidbeschadiging op. Na de behandeling zie je hier vrijwel geen sporen meer van, zelfs niet als je je baardhaar millimetert of scheert.

Na de behandeling

Na de behandeling kun je even bijkomen in een van onze speciaal ingerichte rustkamers. Daarna mag je naar huis, bij voorkeur onder begeleiding. Je kunt snel je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Ga de eerste weken echter niet intensief sporten of zware lichamelijke arbeid verrichten. Het getransplanteerde haar gaat na drie tot vier maanden weer groeien. Na 9 tot 12 maanden is het optimale resultaat te zien, met een vollere baard, snor of bakkebaarden. De haargroei is blijvend, aangezien de genetische eigenschappen in de haarzakjes bewaard zijn gebleven. Het is geen enkel probleem om later je baard, snor of bakkebaarden te scheren of te millimeteren. Het haar groeit gewoon weer aan.

 

Overweeg jij een haartransplantatie baard? Neem gerust contact op met je vragen of een verzoek om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten.Plan een gratis intake