Haartransplantatie man

vanaf €1900

Plan een gratis intake +31652738987

MA - VR
09:00 - 22:00
ZA
09:00 - 22:00
ZO
09:00 - 22:00
Allerbeste prijs per graft
Gespecialiseerde medische klinieken
Ervaren team

Haartransplantatie man

Wil je wat laten doen aan haaruitval, dun haar of beginnende kaalheid? Stoor je je aan dieper wordende inhammen of kale plekken in je baard? Of schaam je je over een litteken waar geen haar groeit of gedeeltelijk of volledig ontbrekende wenkbrauwen? De ervaren, betrokken specialisten van Haartransplantatie.nl verrichten allerlei soorten haartransplantaties, met een natuurlijk resultaat. Van een haarstamcel transplantatie of litteken herstelbehandeling tot een baardtransplantatie of wenkbrauwtransplantatie.

Niemand vindt het fijn om haar te verliezen. Daar is gelukkig wat aan te doen! Een haartransplantatie in ons gecertificeerde en drukbezochte behandelcentrum wordt volgens de nieuwste en veiligste technieken uitgevoerd. Daarbij hoeft je haar niet volledig te worden geschoren. De haarbesparende en nagenoeg onzichtbare behandelingen zijn pijnloos, met een snel herstel en een resultaat waar je blij van wordt. Beschik je over een gezonde haarkrans? Dan is bijna altijd een haartransplantatie mogelijk, zowel voor mannen als vrouwen. Je geniet hierna van een natuurlijke haardos.


Het traject

Voor de behandeling

Aan een haartransplantatie gaat een kosteloos adviesgesprek vooraf. In een ontspannen setting kun je je wensen en verwachtingen uitspreken en al je vragen stellen. Een van onze specialisten bekijkt of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Deze behandeling biedt een blijvende oplossing bij (aangeboren) kale plekken, erfelijke kaalheid, haarverlies door ouderdom, littekens, brandwonden, na bestraling, een (chronische) ziekte, hormonale veranderingen of stress.

 

Onze specialist geeft je een eerlijk advies en een duidelijke uitleg over de behandeling,  de nazorg, de kosten en het te verwachten resultaat. De mate van dekking is afhankelijk van de kwaliteit van het haar, de haarsoort, dikte en kleur van het haar. Ons advies wordt ondersteund met het tonen van foto’s vóór en na een haartransplantatie. Dit geeft je een helder beeld over de mogelijkheden en mooie, natuurlijke resultaten. Voorafgaand aan de behandeling ontvang je een brochure met informatie en instructies, zodat je goed bent voorbereid.

Tijdens de behandeling

De deskundige en veilige haartransplantatie in ons behandelcentrum is afgestemd op de oorzaak van de haaruitval of de afwezigheid van haargroei in het behandelgebied, het haarvolume, de haargrens en de groeirichting van de haren. Bij een haartransplantatie onder plaatselijke verdoving worden met een ultradunne naald de haarzakjes ( grafts) uit de haarkrans aan de achterkant van het hoofd naar het behandelgebied verplaatst. Dit kan de hoofdhuid, baard, wenkbrauwen of een litteken zijn. Er wordt geen huid verwijderd en er blijven geen zichtbare littekens achter. Afhankelijk van de soort behandeling en het aantal benodigde haarzakjes, duurt de ingreep enkele uren tot een dag.

Na de behandeling

Na de haartransplantatie en een korte rusttijd in een van onze rustkamers mag je naar huis. Wij raden je aan om iemand je te laten ophalen. De huid in zowel het donorgebied als behandelgebied is binnen een week hersteld. De korstjes vallen er vanzelf af, ga hier niet aan krabben. Je kunt snel je dagelijkse activiteiten oppakken. Vermijd de eerste weken zware lichamelijke inspanningen en roken en alcohol drinken, want dit vertraagt het genezingsproces. Het natuurlijke resultaat van de haartransplantatie is na 9 tot 12 maanden duidelijk zichtbaar. De haren in het behandelgebied blijven – door het behoud van de genetische eigenschappen – een leven lang groeien. Het haar kan gewoon worden geknipt, gestyled of gekleurd.

 

Ben je geïnteresseerd in een haartransplantatie? Of wil je een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op.

Het resultaat van haartransplantatie man

Het resultaat van de haartransplantatie is gerelateerd aan het aantal herplaatste haarzakjes. De genetische eigenschappen van de donorharen blijven behouden. Hierdoor treedt er op de behandelde plek nieuwe haargroei op. Je krijgt je oorspronkelijke, natuurlijke haarlijn terug. Het aanzicht van een volle haardos wordt hersteld. De haartransplantatie man geeft een natuurlijk en blijvend resultaat. De haardos oogt voller bij donker, krullend haar dan bij blond, stijl haar. Je ziet na ongeveer een jaar het eindresultaat, met blijvende haargroei.Plan een gratis intake