Haartransplantatie vrouw

vanaf €1900

Plan een gratis intake +31652738987

MA - VR
09:00 - 22:00
ZA
09:00 - 22:00
ZO
09:00 - 22:00
Gratis en vrijblijvend consult
Vaste prijs per behandelzone
Gratis check-up

Haartransplantatie vrouw

Heb jij als vrouw problemen met dun haar of een teruggetrokken haarlijn? Haaruitval of een minder volle haardos vindt geen enkele vrouw fijn. Het leidt vaak tot gevoelens van onzekerheid, schaamte en het minder vrouw voelen. De ervaren, gecertificeerde specialisten van Haartransplantatie.nl kunnen veel voor je uitstraling en zelfvertrouwen betekenen met een haartransplantatie, met een natuurlijk resultaat. Je geniet hierna van een vollere haardos, of van behaarde wenkbrauwen of wimpers.

Haaruitval of dun haar bij vrouwen kan vele oorzaken hebben. In vele gevallen liggen er genetische factoren aan ten grondslag, maar het kan ook komen door ouderdom, haarziekte (alopecia), stress, vitaminegebrek of het gebruik van crèmes. Het meest voorkomende gebied voor haaruitval bij vrouwen is bovenop het hoofd en langs de scheiding in het midden van het hoofd. Door middel van een haartransplantatie in ons erkende behandelcentrum kunnen wij door het verlagen van de haarlijn de verhoudingen in jouw gezicht in balans worden gebracht.


Het traject

Voor de behandeling

Overweeg je als vrouw een haartransplantatie? Laat je deskundig en eerlijk voorlichten tijdens een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten die aan de hand van jouw gezondheid en het donorhaar vaststelt of je geschikt bent voor deze behandeling. In een ontspannen setting wordt uitgebreid ingegaan op jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Je krijgt advies over de beste behandeling op grond van de hoogte van jouw haargrens, de groeirichting, het haarvolume en de kwaliteit van de haarzakjes (grafts) uit het donorgebied aan de achterzijde van het hoofd. De nazorg, de kosten en het te verwachten resultaat komen tevens ter sprake. Foto’s voor en na de behandeling geven je een helder inzicht over de resultaten van de haartransplantatie.

Tijdens de behandeling

Bij de haartransplantatie voor vrouwen wordt onder plaatselijke verdoving met een zeer kleine, holle naald haarzakjes (grafts) uit het donorgebied aan de achterzijde van het hoofd gehaald. Deze grafts worden gecontroleerd op kwaliteit, waarna de haarfollikels één voor één in het behandelgebied worden geïnjecteerd. Aangezien de genetische eigenschappen van de haarzakjes bewaard blijven, treedt er zowel op de donor- als ontvangstplek nieuwe haargroei op. Afhankelijk van jouw haar en het aantal te (ver)plaatsen haarzakjes, duurt een behandeling een halve dag tot een dag.

Na de behandeling

Na de behandeling en een korte rusttijd mag je naar huis. Als je je nog duf of moe voelt, kun je je het beste laten ophalen. De hoofdhuid herstelt snel. De korstjes verdwijnen vanzelf. De behandeling laat geen zichtbare littekens achter. Je kunt vrij snel lichte dagelijkse bezigheden oppakken, al moet je de eerste weken zware lichamelijke arbeid of intensief sporten vermijden. Niet roken en geen alcohol drinken draagt bij aan een snel genezingsproces. De dicht bij elkaar geplaatste haarzakjes zorgen voor een hoge haardichtheid en een mooie, natuurlijke haarlijn. Na 9 tot 12 maanden is het optimale resultaat van de haartransplantatie vrouw te zien. Het nieuwe haar mag geknipt, gestyled, geföhnd of gekleurd worden. Het groeit gewoon weer aan.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een haartransplantatie vrouw? Neem gerust contact met ons op en stel je vragen, of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten.Plan een gratis intake