Reconstructieve haarchirurgie

vanaf €1900

Plan een gratis intake +31652738987

MA - VR
09:00 - 22:00
ZA
09:00 - 22:00
ZO
09:00 - 22:00
Gratis check-up
Gratis en vrijblijvend consult
Prijs per behandelzone

Reconstructieve haarchirurgie

Ben jij ontevreden over een haartransplantatie in een andere kliniek? Of is elders deze behandeling volledig mislukt? Haartransplantatie.nl is gespecialiseerd in het corrigeren van een slecht uitgevoerde haartransplantatie, waardoor er sprake is van een onnatuurlijk te lage- of te hoge haarlijn, zichtbare littekens of een onnatuurlijke groeirichting van de haren. Onze ervaren, gecertificeerde specialisten zorgen er met reconstructieve haarchirurgie voor dat de elders mislukte haartransplantatie wordt gecorrigeerd.

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep waar veel deskundigheid en ervaring bij komt kijken. Het is daarom van groot belang om deze behandeling te ondergaan in een behandelcentrum, waar artsen, verpleegkundigen en assistenten werken die al vele jaren allerlei haartransplantaties uitvoeren. Zij bezitten de actuele kennis en gebruiken de modernste methoden en technieken om een optimaal resultaat te bereiken. Reconstructieve chirurgie wordt bij ons uitgevoerd als in een andere kliniek een verouderde techniek heeft gebruikt, er elders een gebrek aan ervaring is geweest of esthetische fouten zijn gemaakt.

Wil je meer informatie of advies over reconstructieve haarchirurgie? Neem vrijblijvend contact op met jouw vragen of maak direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten.


Het traject

Voor de behandeling

Overweeg je reconstructieve haarchirurgie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met een van onze specialisten en laat je professioneel en eerlijk adviseren. In een ontspannen setting worden de mogelijkheden van een effectieve reconstructie besproken. Haartransplantatie.nl verricht innovatieve, veilige, onzichtbare en nagenoeg pijnloze haarstamcel transplantaties, litteken herstelbehandelingen, wenkbrauw- en baardtransplantaties. Je krijgt uitgebreide uitleg, advies en documentatie over welke corrigerende haarchirurgie het beste is, hoe de behandeling en de nazorg eruitzien, wat de kosten zijn en welk resultaat je kunt verwachten.

Tijdens de behandeling

Reconstructieve haarchirurgie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het is dé oplossing om de gevolgen van een eerdere haartransplantatie elders met een onnatuurlijk resultaat of met grote littekens te corrigeren. In de meeste gevallen richt de haarstamcel transplantatie in ons erkende behandelcentrum zich op het construeren van een natuurlijke haarlijn en/of het camoufleren van storende littekens na een mislukte of onjuist uitgevoerde haartransplantatie in een andere kliniek. Indien nodig, worden eerder getransplanteerde haren verwijderd. Waarna met een zeer dunne, holle naald haarzakjes (grafts) uit de haarkrans aan de achterzijde van het hoofd worden gehaald en – na controle op kwaliteit – op de behandelplek worden geïnjecteerd. Afhankelijk van de mate van reconstructie en het aantal benodigde haarzakjes, duurt de ingreep tussen een halve en hele dag.

Na de behandeling

Na de behandeling en na een korte rusttijd in een van onze rustkamers mag je naar huis. Het is prettig als iemand je aan het einde van de behandeldag komt ophalen. De huid in het donor- en behandelgebied herstelt snel. De korstjes verdwijnen vanzelf. Je kunt binnen enkele dagen lichte dagelijkse activiteiten hervatten. Vermijd de eerste weken echter zware fysieke arbeid, intensief sporten of roken en alcohol drinken. Dit vertraagt het genezingsproces. De bij de reconstructieve haarchirurgie dicht bij elkaar geplaatste haarzakjes zorgen voor een hoge haardichtheid en een natuurlijk resultaat, dat na 9 tot 12 maanden optimaal is. Soms zijn meerdere reconstructieve ingrepen noodzakelijk. De haren blijven een leven lang groeien, waar de genetische eigenschappen bewaard zijn gebleven. Je kunt je haar later gewoon knippen, stylen, föhnen of kleuren.

 

Wil je meer informatie of advies over reconstructieve haarchirurgie? Neem gerust contact op met jouw vragen of maak direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten.Plan een gratis intake