Haartransplantatie littekens en brandwonden

vanaf €1900

Plan een gratis intake +31652738987

MA - VR
09:00 - 22:00
ZA
09:00 - 22:00
ZO
09:00 - 22:00
Allerbeste prijs per graft
Locaties door het hele land
Binnen 2 weken plaats

Haartransplantatie littekens en brandwonden

Heb je kale plekken op je hoofd of in je gezicht door littekens of brandwonden en denk je dat hier geen haar meer kan groeien? Een innovatieve haarstamcel transplantatie bij Haartransplantatie.nl is een succesvolle behandeling met blijvend resultaat. Onze gecertificeerde specialisten behandelen littekens die ontstaan zijn door ongelukken, operaties, ziekten of brandwonden. Littekenweefsel is slecht doorbloed, waardoor er geen haren groeien. Een haartransplantatie littekens en brandwonden biedt wél een oplossing om haargroei te realiseren, zelfs als er maar een paar donorharen zijn.

Littekens kunnen een grote impact hebben op het zelfvertrouwen en tot ernstige gevoelens van schaamte leiden. Ze zijn namelijk lastig te camoufleren. Een deskundige en veilige haarstamcel transplantatie in ons behandelcentrum is vooral cruciaal bij het lichamelijke en psychische herstel van brandwondenslachtoffers. En voor mannen of vrouwen die eerder een FUT haartransplantatie met achterblijvend groot litteken hebben ondergaan. Deze effectieve behandeling op basis van het regenererend vermogen van menselijke stamcellen is vrijwel pijnloos, heeft een snel genezingsproces en geeft een natuurlijk resultaat.


Het traject

Voor de behandeling

Tijdens een vrijblijvend, kosteloos adviesgesprek met een van onze specialisten kom je te weten of je geschikt bent voor een haartransplantatie littekens en brandwonden. Om in aanmerking te komen voor een haarstamcel transplantatie, moet je voldoende kwalitatieve donorharen (uit de haarkrans aan de achterzijde van het hoofd) hebben en je gezondheid moet in orde zijn. In een ontspannen setting kun je je vragen stellen en je wensen uitspreken. Onze specialist neemt de ingreep uitgebreid met je door en geeft je informatie over de nazorg, de kosten en het resultaat dat je kunt verwachten. Je krijgt foto’s te zien van vóór en na een behandeling voor een goed inzicht.

Tijdens de behandeling

Een haartransplantatie littekens en brandwonden wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Onze behandelend specialist verwijdert met een minuscule, holle naald steeds een klein deel van de haarfollikel uit het donorgebied, die vervolgens op kwaliteit wordt gecontroleerd en op de plek van het litteken wordt geïnjecteerd. Er groeit hierna nieuw haar in zowel het donor- als behandelgebied. De behandelduur is afhankelijk van de complexiteit van het litteken of de brandwond en het aantal te transplanteren haarzakjes. De ingreep neemt ruim een halve dag tot een hele dag in beslag.

Na de behandeling

Na de haartransplantatie littekens en brandwonden en een korte rusttijd mag je naar huis. Het is verstandig en prettig om je door iemand te laten ophalen. Door de zeer geringe afmetingen van de haarzakjes (grafts) verloopt de wondgenezing zeer snel. Binnen één dag is de doorbloeding hersteld. Na 2 dagen mag je het behandelgebied voorzichtig afspoelen met water. Lichte dagelijkse activiteiten kunnen in de loop van de week voorzichtig worden opgepakt. Vermijd de eerste 14 dagen zware lichamelijke inspanning. Het definitieve resultaat van de haarstamcel transplantatie is na 9 tot 12 maanden zichtbaar. De getransplanteerde haarfollikels blijven óók in het verlittekende gebied een leven lang doorgroeien.

 

Wil je meer informatie, advies of een vrijblijvend, gratis adviesgesprek over een haartransplantatie littekens en brandwonden met een van onze ervaren specialisten? Neem gerust contact met ons op.Plan een gratis intake